Suggeriments a Logístic@

En el nostre procés de millora continuada la teva col·laboració és del tot necessària. Per aquest motiu t‘agrairem que ens facis arribar els teus comentaris.

Màxim 3000 caràcters de text (una plana DIN A4)
Si no pertanys a la Comunitat Logística i vols una resposta sobre la proposta que ens acabes de fer, deixa'ns el teu nom i el correu electrònic i et respondrem tan aviat com ens sigui possible, gràcies

Protecció de dades

Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per la Diputació de Barcelona amb l'única finalitat de respondre-hi i valorar-ne el resultat, i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran d'acord amb la política de gestió documental de la Diputació de Barcelona.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment o per correu postal a les oficines del Registre.

També teniu a la vostra disposició la bústia del delegat de protecció de dades, que resoldrà qualsevol consulta o queixa sobre la vostra privacitat. Tot i que per aquesta via obtindreu la resposta adequada, podeu presentar, si ho considereu oportú, la reclamació corresponent al web de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

1
Etiquetes:
Suggerimets