Prevenció de Riscos Laborals

La Subdirecció de Logística obté el segell EFQM 300

La Subdirecció de Logística (SDL), intervé en àmbits diversos, per tal de donar suport a la resta de serveis de la corporació i als seus organismes autònoms mitjançant els recursos humans, econòmics i materials que se li assignen al pressupost.

El propòsit de l’SDL és la logística sostenible i de qualitat per aconseguir una societat millor.

4

Objectius Subdirecció de Logística 2024

Recentment hem aprovat els objectius de la Subdirecció de Logística corresponents al 2024. Aquesta objectius s'alinien amb el nostre Pla estratègic 2022-2025 i es vinculen amb els ODS i l'Agenda 2030. Volem doncs compartir amb tots vosaltres aquest document estratègic que ha de guir la nostra activitat el proper any.

Seguretat viària, 20 mesures per al 2020 RACC

El RACC posa sobre la taula de debat 20 noves mesures per contribuir a assolir l'objectiu de reducció de la sinistralitat viària que marca la Unió Europea per al 2020 i avançar de manera decidida cap a la "visió zero".

Per veure la notícia completa premeu aquí

Senyalització DEA

La Direcció de Recursos Humans, a través de l’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals va emprendre el 2013 la instal·lació d’aparells desfibril·ladors externs automàtics i semiautomàtics a diferents edificis de la Diputació de Barcelona (edificis Can Serra, Londres, Minerva, Espai Francesca Bonnemaison, CERC- Pati Manning, Palau Güell, pavelló Mestral (recinte Maternitat), edifici Migjorn (recinte Mundet) i edificis Rellotge, El Vagó i Xarxa Biblioteques (recinte Escola Industrial).