Objectius Subdirecció de Logística 2024

Recentment hem aprovat els objectius de la Subdirecció de Logística corresponents al 2024. Aquesta objectius s'alinien amb el nostre Pla estratègic 2022-2025 i es vinculen amb els ODS i l'Agenda 2030. Volem doncs compartir amb tots vosaltres aquest document estratègic que ha de guir la nostra activitat el proper any.

Agreixo sincerament l’esforç que ha suposat la seva elaboració que es fruit de la professionalitat dels equips. Reconec la dificultat d’arribar a punts d’entesa però de ben segur ens marcarà el rumb a seguir. Aquest mateix rumb ens permet alhora afrontar l’autoavaluació seguint el model EFQM com un nou repte de la subdirecció.

En aquesta adreça trobareu el contingut del document: https://logistica.diba.cat/objectius-de-sistema

Salut i bona feina