General

Visita guiada Torribera

El passat dijous 9 de març, un grup de treballadors de Diputació vinculats al Recinte Torribera van poder gaudir d’una visita guiada dins el projecte de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet “Descobreix Torribera”. A la visita ens van acompanyar en Santi Serra del Programa Ciutat Universitària i el Regidor de Serveis Interns, Turisme i Promoció de la Ciutat Manuel Arrebola.

SAP Crystal Dashboard design

Diputació de Barcelona treballa amb mòduls SAP per a gestionar diferents àrees productives, com ara gestió de magatzem, compres, recursos humans o gestió econòmica.

Aquest mòdul específic per a Quadres de Comandament premetria aprofitar tota la informació emmagatzemada per a generar indicadors de seguiment i control que facilitéssin la pressa de decisions. A més, el programa permet recuperar informació continguda en d'altres fitxers externs o personals.

Recomanacions gramaticals i d'estil

A Intradiba tenim una compilació de directrius de llenguatge escrit que ens poden ser d'utilitat. En particular, destacar la limitació en l'ús de majúscules només a noms propis i inicis de frase.

[Consultar]

Quins requisits ha de complir un EPI segons la normativa espanyola (RD773 / 1997)?

La necessitat dels EPI femenins no neix ni de bon tros amb la LPRL95, sinó molt abans. Durant la II Guerra Mundial es van reclutar moltes dones per servir als seus països, i no només com cosidores o infermeres.