Visita guiada Torribera

El passat dijous 9 de març, un grup de treballadors de Diputació vinculats al Recinte Torribera van poder gaudir d’una visita guiada dins el projecte de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet “Descobreix Torribera”. A la visita ens van acompanyar en Santi Serra del Programa Ciutat Universitària i el Regidor de Serveis Interns, Turisme i Promoció de la Ciutat Manuel Arrebola.

Aquest projecte pretén, mitjançant visites guiades mensuals, donar a conèixer el recinte i eliminar l’estigma, que sovint l’ha acompanyat, d’espai no accessible només destinat a la cura de malalts mentals.

La visita va servir també com retrobament, després de molts anys, d’aquests treballadors que van emprendre camins diferents.

Si esteu interessats en una d’aquestes visites podeu inscriure-us-hi a  www.gramenet.cat/visitatorribera.

1 comentari

Bosch Farràs, Esteve

Per molts anys, per aquest retrobament.

Això són aquelles coses que no s'han de perdre i perduren en els records de cadascú.