Llibre per Sant Jordi

Avui el protagonista és, sens dubte, el nostre company, amic i gran professional Javier Gracia Fando que ha publicat un llibre de receptes de confinament que no us podeu perdre. Són delicioses!!!!

També podeu llegir l'entrevista que li han fet on explica coses molt interessant de la seva carrera professional, però aneu amb compte, ja que és emotiva.

Enhorabona Javier per aquesta gran feina!!!!!

------

Hoy, el protagonista es, sin duda, nuestro compañero, amigo y gran profesional, L. Javier Gracia Fando, que ha publicado un libro de recetas de confinamiento que no os podeis perder. Son deliciosas!!!!

También podeis leer la entrevista (clica aqui) que le han realizado, donde explica cosas muy interesantes de su carrera professional, pero tened cuidad, ya que es muy emotiva.

Enhorabuena L. Javier por este gran trabajo!!!!

10 comentaris

Giner Tomas, Lucia

Gracias Javier, es genial!!!!!!!creo que algún plato ya lo disfrute en Torribera, un abrazo.

Gracia Fando, L. Javier

Lucia, puedes estar segura, que en mayor o menor medida y en la mayor parte de  las recetas del libro está recogido el esfuerzo y dedicación de todos, repito "TODOS" los que trabajasteis en algún momento a mi lado en Torribera, Mundet y Residéncia Ramón Llull, de los que por supuesto que aprendi muchas cosas

Guardia Bach, M.Del Carmen

He llegit la teva entrevista Javier, quants records de Torribera ( jo també vaig entrar quan era Clinica Mental).

Felicitats pel llibre !!!

Gracia Fando, L. Javier

Gràcies Carme, va ser un bon temps. Recordo que quan arribava a La Clínica al dematí, coincidiem en el temps, normlment saludant a "Fernando" el telefonista,  que gran persona.

Solanes Segura, Antonio M.

Fantàstic treball Javier, molt entrenyable i el llibre és una joia. Felicitats !!! I tothom a gaudir de les receptes :-)

Gracia Fando, L. Javier

Gràcies Antonio.

Gregori

He descarregat el llibre, tot i que crec que començaré per alguna de senzilleta. M'ha interessat molt la teva vivència explicada en l'entrevista. Qüestions desconegudes per mi. És a dir, que tu i jo vàrem entrar a la Diputació plegats, només un mes de diferència, ves per on....

Felicitats per la feina feta

Gracia Fando, L. Javier

Gracies Gregori

Cajide Pastor, Sergi

Felicidades Javier !!! Ya he descargado el libro, y espero disfrutar en breve de alguna de las recetas que has publicado.

Gracia Fando, L. Javier

Gracias Sergi.