Tinença responsable de gossos

Taller al recinte de la Maternitat per promoure bones pràctiques de convivència entre persones i gossos.

El dijous 1 de juny es va organitzar un taller de tinença responsable de gossos al recinte de la Maternitat. L’acte, promogut per la Diputació de Barcelona i el districte de les Corts de Barcelona, estava adreçat als propietaris de gossos que fan servir el recinte.

L’objectiu del taller era promoure bones pràctiques de convivència entre les persones i els gossos pel respecte als drets dels animals i als jardins de la Maternitat. El taller el va organitzar 4 Potes, una associació sense ànim de lucre arrelada al barri de les Corts.

El taller, que es va desenvolupar a l’aire lliure en sessions entre les 18 h i les 20.30 h, va tenir una bona acollida i va permetre, d’una banda, sensibilitzar els usuaris perquè al recinte siguin responsables del seu gos, i, de l’altra, garantir-ne el benestar i fomentar una bona convivència amb el veïnat. També se’n va informar als usuaris de les àrees d’esbarjo per a gossos de les Corts. A més, es van repartir més de cent fullets sobre tinença responsable, ampolles per a orins i bosses per a excrements entre els participants del taller i d’altres usuaris que es trobaven al parc amb el gos.

2
Etiquetes:
Recintes, gossos
1
Grups de treball:
Entorn intern (SDL)