Pla d’actuació de mandat 2020-2023

En el darrer ple de la Corporació realitzat en el mes de juliol es va aprovar, entre d'altres el Pla d Mandat. El Pla d’actuació de mandat 2020-2023, o PAM 2020-2023, és el document estratègic que recull els principals objectius polítics que donen resposta a les prioritats del govern de la Diputació de Barcelona i les línies d'actuació per a assolir-los, considerant tots els recursos que la corporació té a l’abast.

Aquest Pla estableix un full de ruta del govern de la corporació per als propers tres anys, i es pot actualitzar i renovar d’acord amb les noves prioritats polítiques que apareguin segons l’evolució del context econòmic i social de la província de Barcelona.

Els objectius de la SDLO s'han d'alinear doncs amb els objectius polítics. Els pressupostos, l'assignació de recursos i els nostres procediments han d'estar incardinats a ajudar a assolir aquests objectius poltítics.

En la mateixa sessió també es van aprovar el Pla de Concertació "Xarxa de Governs Locals" i els Objectius de desenvolupament Sostenible "Agenda 2030"

1 comentari

Gregori

Podeu consultar, a l'apartat Quadre de comandament integral, els objectius de la SDL, els quals s'hauran de revisar i aliniar amb el PAM

Trobo molt interessant i a l'hora necessària la plataforma de seguiment del PAM