Se'n parla de Logística

La Diputació rep el segell EFQM 300 que reconeix la qualitat, la innovació i la sostenibilitat

La diputada de Serveis Generals i Transició Digital, Pilar Díaz, ha rebut el certificat internacional EFQM 300, concedida pel Club Excel·lència en Gestió, que reconeix la qualitat, la innovació i la sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

La Subdirecció de Logística obté el segell EFQM 300

La Subdirecció de Logística (SDL), intervé en àmbits diversos, per tal de donar suport a la resta de serveis de la corporació i als seus organismes autònoms mitjançant els recursos humans, econòmics i materials que se li assignen al pressupost.

El propòsit de l’SDL és la logística sostenible i de qualitat per aconseguir una societat millor.

4

Tinença responsable de gossos

Taller al recinte de la Maternitat per promoure bones pràctiques de convivència entre persones i gossos.

El dijous 1 de juny es va organitzar un taller de tinença responsable de gossos al recinte de la Maternitat. L’acte, promogut per la Diputació de Barcelona i el districte de les Corts de Barcelona, estava adreçat als propietaris de gossos que fan servir el recinte.

Llibre per Sant Jordi

Avui el protagonista és, sens dubte, el nostre company, amic i gran professional Javier Gracia Fando que ha publicat un llibre de receptes de confinament que no us podeu perdre. Són delicioses!!!!

També podeu llegir l'entrevista que li han fet on explica coses molt interessant de la seva carrera professional, però aneu amb compte, ja que és emotiva.

Enhorabona Javier per aquesta gran feina!!!!!

------