Notícies

Tinença responsable de gossos

Taller al recinte de la Maternitat per promoure bones pràctiques de convivència entre persones i gossos.

El dijous 1 de juny es va organitzar un taller de tinença responsable de gossos al recinte de la Maternitat. L’acte, promogut per la Diputació de Barcelona i el districte de les Corts de Barcelona, estava adreçat als propietaris de gossos que fan servir el recinte.

Llibre per Sant Jordi

Avui el protagonista és, sens dubte, el nostre company, amic i gran professional Javier Gracia Fando que ha publicat un llibre de receptes de confinament que no us podeu perdre. Són delicioses!!!!

També podeu llegir l'entrevista que li han fet on explica coses molt interessant de la seva carrera professional, però aneu amb compte, ja que és emotiva.

Enhorabona Javier per aquesta gran feina!!!!!

------

Reconeiximent al 25 aniversari de la Llibreria del treball de la PDL ( Plataforma de Distribució Logística) i de la DRG (Departament Reproducció Gràfica)

La Llibreria fa 25 anys

La Diputació de Barcelona té una tradició editora que neix amb la Mancomunitat de Catalunya. Ja en aquell període, es va destacar per l'edició de publicacions especialitzades, com a metodologia i suport al treball que es realitzava en els diferents àmbits que gestionava.

El Departament de Reproducció Gràfica ha fet una millora tecnològica en els seus recursos productius

El Departament de Reproducció Gràfica (DRG) ha incorporat dues premses digitals que substitueixen maquinari antic. D’aquesta forma el DRG introdueix una millora en l’oferta de servei i un augment de la sostenibilitat, ja que, donat la possibilitat d’impressió a temperatura ambient, les premses digitals no generen residus i els consumibles són reciclables (contenidor groc)

Enquestes de satisfacció dels usuaris de les sales de descans i els punts d’informació

A partir d’aquest mes d’octubre la Subdirecció de Logística inicia una campanya d’enquestes de satisfacció dels usuaris de les sales de descans i els punts d’informació de diversos edificis de la Diputació de Barcelona, per conèixer la seva opinió i millorar la qualitat dels serveis que gestiona.

Al llarg d’un any, s’instal·larà una tauleta amb suport de peu, de forma rotatòria, en cadascun dels diferents espais. Aquesta tauleta mostrarà un petit qüestionari tàctil al que els usuaris dels espais podran donar resposta de forma àgil i senzilla.

Primera administració pública catalana en rebre la certificació AENOR de responsabilitat social.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha rebut aquest migdia, a mans del president d’AENOR, Carlos Esteban, el certificat de responsabilitat social que acredita que la corporació ha implantat un sistema de gestió que aposta per la responsabilitat social, el bon govern i la millora contínua, segons els requisits de l’estàndard internacional IQNet SR10. La Diputació de Barcelona es converteix així en la primera administració pública catalana que rep aquest reconeixement.

Racionalització i optimització dels serveis de neteja

D’acord amb els objectius sobre sostenibilitat establerts al Pla de Mandat 2016-2019 i al Pla d’Optimització de Recursos de la Diputació de Barcelona s’han fet unes incorporacions als nous contractes del servei  de neteja relacionades amb les millores mediambientals i de racionalització i optimització de recursos.

Seguretat viària, 20 mesures per al 2020 RACC

El RACC posa sobre la taula de debat 20 noves mesures per contribuir a assolir l'objectiu de reducció de la sinistralitat viària que marca la Unió Europea per al 2020 i avançar de manera decidida cap a la "visió zero".

Per veure la notícia completa premeu aquí