Bon estiu i fins aviat

Fa uns dies va finalitzar la meva etapa professional com a Subdirector de Logística. Han estat un munt d’anys compromesos tant amb l’administració pública en general com amb la Diputació de Barcelona en particular. Una vocació, la meva, que al llarg dels anys ha anat creixent a mesura que passava el temps; professionalment un repte continu per millorar els serveis que donem, amb afany d’aprenentatge i amb el sentit de servei el més ampli possible a la comunitat a la qual servim des de diferents vessants. A nivell personal, traslladar-vos la satisfacció per la innovació que he intentat implantar en l’àmbit de la logística i del suport intern, per la millora dels resultats i per tot el personal que he anat coneixent, amb el qual hem grans avanços.

He intentat durant aquest temps donar el millor de mi mateix i em sento especialment satisfet de l’equip que he anat formant, del qual n'estic molt orgullós.

Si us he fallat algun cop us demano disculpes. Us agraeixo el recolzament i el suport que en tot moment he rebut de tots vosaltres.

Continuaré un temps col·laborant en altres àmbits de la Diputació en el que pugi per a fer més forta i solvent a aquesta administració que tant estimem.

Bon estiu i fins aviat !!!!

Antonio M. Solanes

2 comentaris

Gregori

Bona sort Antonio i bon estiu

Guardia Bach, M.Del Carmen

Et desitjo sort en aquesta nova etapa.

Bon estiu!