Taula de Mobilitat.- Pla de desplaçament d'empresa (PDE)

Com sabeu, constituïda des de fa uns mesos la Taula de Mobilitat de la Diputació de Barcelona, es treballa per poder elaborar el Pla de desplaçament d'empresa (PDE),amb la finalitat de millorar i optimitzar la mobilitat dels empleats i empleades, i d'afavorir els models de transport alternatius al vehicle privat.

Amb la finalitat de compartir amb el personal el compromís de la corporació i dels representants dels treballadors amb la salut col·lectiva i amb la gestió eficient i segura de la mobilitat, i també de resoldre els dubtes que es vulguin plantejar, es duran a terme unes sessions informatives en diferents centres de treball.

El dimarts, dia 13 de juny, la sessió se celebrarà al Recinte de l’Escola Industrial. Edifici 25. Planta 1a. Sala S6 a les 13:30 hores.

Altres llocs i horaris:

Dia 9 de juny a les 11:30 hores.  Recinte Mundet.  Edifici Serradell Trabal. Sala D1.
Dia 12 de juny a les 11:30 hores. Recinte de Maternitat. Pavelló Garbí. Sala d'Actes.
Dia 13 de juny a les 11:30 hores. Recinte Can Serra. Sala darrera Plens.