Memòria EFQM

Benvolguts i benvolgudes,

Tots sou coneixedors del Pla Estratègic de la Subdirecció de Logística que es va aprovar l'any 2022 i abasta fins el 2025. Aquest Pla va ser elaborat pel conjunt del personal adscrit a la Subdirecció de Logística.

Tenim aprovades tres orientacions estratègiques i set objectius corporatius claus en el que es recolza el nostre Propòsit, la consecució de la missió i el model de negoci. Una de les fites era, a través del model d'autoavaluació EFQM, donar resposta a les necessitats i expectatives dels nostres clients, desenvolupar en la mesura de les nostres competències els objectius corporatius inclosos en el Pla de Mandat, assolir els objectius fixats per la direcció i activitats anuals, aconseguir fruit d'aquesta activitat conjunta les fites incloses en els ODS i els objectius fixats en l'agenda 2030.

Aquesta autoavaluació -en forma de Memòria- ens ha permès posar negre sobre blanc el que fem, com ho fem, com voldríem fer-ho, qui som i que volem arribar a ser. Ha estat una feina ingent d'anàlisi, recollida d'informació, propostes i compromisos en la que ha participat un nombre molt elevat de persones de la subdirecció. Aprofito aquesta difusió de la Memòria per agrair-vos la vostra dedicació i professionalitat. També hem comptat amb l'ajuda tant de personal de la pròpia corporació com de l'assessorament extern que ens ha acompanyat i guiat en la redacció de la Memòria que conté l'autoavaluació. Per a que us feu una idea succinta de la feina feta s'ha treballat en l'anàlisi de més de 80 enfocaments.

Redactada la Memòria ara uns avaluadors experts independents que s’integren dins el Club d'Excel·lència en lgestió avaluaran la Memòria i ens donaran una imatge del nostre posicionament.

Feta i presentada la Memòria, aquests avaluadors contactaran a principis de desembre amb alguns de nosaltres per desenvolupar temes claus continguts en la mateixa i poder tenir una informació que complementarà l'esmentat document. La suma de tots dos (Memòria i entrevistes) és la que informarà del nostre posicionament en la societat.

Vull agrair sincerament la col·laboració, dedicació i professionalitat de tots els que hi heu participat. Us animo a llegir-la i als que sigueu convocats per les entrevistes, demostreu la vostra professionalitat i bon fer.

Antonio M. Solanes

Subdirector de Logística