Sistemes gestió de la qualitat de la Subdirecció de Logística, la gestió mediambiental i la gestió de la seguretat i la salut en el treball

El diputat de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns de la Diputació de Barcelona, Carles Ruiz, ha rebut aquest migdia, a Can Serra, seu de la corporació, de mans del director de la Región Mediteráneo d’AENOR, Ángel Luis Sánchez Cerón, les certificacions ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, que acrediten els sistemes gestió de la qualitat de la Subdirecció de Logística de la Diputació, la gestió mediambiental i la gestió de la seguretat i la salut en el treball. La corporació ha superat amb èxit les auditories internes i externes realitzades per l’entitat certificadora per actualitzar les normes, i  reafirma així el seu objectiu de millora contínua de tots els processos i serveis.

El diputat Carles Ruiz ha explicat que «al nostre model de gestió hem anat introduint la qualitat, lligada als nostres valors, tenint com a referència el vigent Pla de Mandat i els Objectius de Desenvolupament Sostenible». I ha recordat «el llarg camí que ens ha portat fins a aquí. Un camí iniciat un llunyà 2006 quan el Departament de Reproducció Gràfica va ser reconegut per la gestió de la qualitat, amb un enfoc orientat als processos». 

Carles Ruiz ha anotat que, després d’aquesta llarga trajectòria «l’avantatge que tenim com a organització és que està interioritzat en els equips el treball rigorós i l’aposta per una millora contínua». I ha afegit que «els reconeixements tenen una part pública, més visible, però tenen una altra part molt important que és la satisfacció de les persones que desenvolupen les activitats, que té a veure amb el valor de la motivació».

Precisament, el diputat Ruiz ha volgut remarcar les circumstàncies que han determinat el sobreesforç del personal durant la pandèmia: «La COVID-19 ens ha obligat a reinventar-nos per mantenir els estàndards de la nostra gestió ordinària i atendre les necessitats d’aprovisionament i distribució internes i externes sobrevingudes»

Vull agrair a tot l'equip l'esforç col·lectiu, la professionalitat demostrada, la identificació amb l'organització i els seus objectius, i manera excel·lent de treballar. Us encoratjo a seguir en aquesta línia: és més difícil mantenir-se que no pas arribar. Aquest és el nou repte.

Gràcies a tothom; és un èxit de l'organització i ha estat reconegut

Antonio M. Solanes

Per més informació, cliqueu l'enllaç següent i enganexeu:

https://www.diba.cat/es/web/sala-de-premsa/-/la-diputaci%C3%B3-de-barcel...

Per visualitzar el video de l'acte premeu l'enllaç a Youtube