Ciutat Salvatge - Recinte Mundet

Us adjuntem aquest enllaç del documental "Ciutat Salvatge" del programa “Sense Ficció” emès per TV3 el dia 12-07-2016, on trobareu, entre d'altres, imatges relacionades amb la problemàtica dels porcs senglars al Recinte Mundet i algunes de les mesures adoptades per la Diputació de Barcelona, com per exemple: adaptació de les menjadores de la colònia de gats i del pas canadenc (minut 38:44).

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/sense-ficcio/ciutat-salvatge/video/5610928/#.V4XcdAbMVvQ.email

Aquestes actuacions formen part d’una sèrie de mesures preses per la corporació per tal que els porcs senglars no facin malbé les instal·lacions:

  • Actuacions físiques: reconstrucció de la tanca perimetral del recinte; encadenat dels contenidors; ancoratge de les papereres per deixar-les fixes.
  • Campanya de sensibilització als treballadors i visitants perquè no donin menjar als animals, ja que aquests relacionen la presència de persones amb l’oferta d’aliment fàcil. En aquest sentit s’ha treballat en la senyalització del recinte i s’han fet cartells i díptics d’informació als usuaris.
2
Etiquetes:
Recintes, Medi ambient
1
Categories:
Notícies

2 comentaris

Gregori

Un bon reportatge tot plegat. Llàstima que en els agraïments surti només Salut Pública Diba i Logística i la seva responsable a Mundet estiguin missing. Què farem......hagués quedat maco no?

Felicitats per la bona feina que esteu fent

Ballester Cerrato, Mercé

Bon dia,

Cert manquen els agraiments a Diputació de Barcelona. Des del Servei de Premsa ens han dit que es posarien en contacte amb els productors del documental per comentar-lis aquest fet.