Campanya "La Fam no fa vacances" 2018

Campanya "La Fam no fa vacances" 2018

El dijous dia 21 de juny s’ha procedit per part de la Presidenta de la Diputació de Barcelona Mercè Conesa al lliurament al Banc dels Aliments de Barcelona dels més de 1000 kg d’aliments que s’han recollita en la campanya corresponent a l 2018 de “La fam no fa vacances”. La Corporació ha aportat el mateix nombre de quilos recollits en litres d’oli, el que fa aproximadament 2000 kg d’aliments lliurats. Aquest aliments han estat recepcionats per la Presidenta del Banc d’Aliments de Barcelona, Sra. Roser Brutau. Al lliurament ha assistit també la Sra. Meritxell Budó, presidenta de l’Àrea d’Atenció a les persones, i un grup de voluntàries que han col·laborat en la recollida, classificació i emmagatzematge dels aliments.

Gràcies a tots els que hi heu participat, d’una manera o altra, en l’èxit de la campanya.